Valtti+ Kehon rasvakudoksen vähentäminen osana urheilijan kilpailuun valmistautumista

Artikkelissa käsitellään kehon rasvakudoksen vähentämistä ja painon pudottamista urheilijan näkökulmasta. Tekstissä on paljon pieniin yksityiskohtiin menevää sisältöä, joka ei ole edes tavoitteelliselle kuntoilijalle merkityksellistä. Tavoitteellisten kuntoilijoiden tulee ensisijaisesti pyrkiä ylläpitämään hyvää ruokasuhdetta, joka mahdollistaa riittävän energian saatavuuden, harjoittelun kehittävyyden ja stressittömän suhtautumisen ruokailuun. Ruokasuhteesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneiden kannattaa katsoa Valtti traininginin ravitsemusasiantuntijan Heidi Kinnusen johdolla tehty Joustavan syömisen taito -verkkokurssi.

Haluatko lukea lisää?

Tilaa nyt osoitteessa www.valttitraining.fi saadaksesi pääsyn tähän päivitykseen ym.

Tilaa nyt