top of page
Etsi

Kesä saaristossa treenaten 2: käynnistysvaikeuksia

Päivitetty: 2. lokak. 2019

Tässä vaiheessa saaristoelämää on takana 3 viikkoa. Treenistä on puhuttu mutta puheet eivät vielä ole kummemmin realisoituneet. Pitkät päivät työpistettä rakentaessa ovat pitäneet huolen, että arkiaktiivisuutta on riittänyt siinä määrin ettei treeni ole ollut ensimmäisenä mielessä. Suureksi kummastuksekseni olen huomannut, ettei se suuremmin ole haitannut tai painanut mieltä, mikä on yllätyksenä sieltä positiivisesta päästä. Ehkä tällainen pieni irtiotto treenin ympärillä pyörivästä elämästä tekee tähän väliin hyvää.


Huuliharppukostaja

Valmistellessa kajakkivuokraamoa tulevan sesongin kiireitä varten olen huomannut nauttivani taas treenien suunnittelemisesta varastoon ilman suurta stressiä niiden pikaisesta toteuttamisesta. Tilanne on nyt siis se että ainakin heinäkuulle on suunniteltu paljon erilaisia treenejä ja ensi viikolla on aika siirtää ne käytäntöön.


Tämän viikon ainoa varsinainen liikuntasuoritus oli Tahko MTB -maastopyöräilytapahtuma, joka toteutettiin kaveriporukalla ja täysin liikunnan riemu edellä. 60km lenkki tuntui olevan sopiva startti tämän kesän treeneihin ja fiilis on hyvä. Odotan ensi viikon treenejä innolla mutta en stressaa itseäni niillä, koska en ole tavoitteellinen urheilija tässä kohtaa elämää. Terveys ja (psyko-fyysis-sosiaalinen) suorituskyky edellä.


60km takana ja reidet lopussa.

Mikäli missasit kesä saaristossa treenate ykkösen, voi sen käydä lukemassa täältä


Palataan viikon päästä taas asian äärelle, pysykää liikkeessä!

Pekko

bottom of page