top of page

VALTTI

1

valttitraining-uusi-kansikuva-2.jpg


Edessäsi on Valtti training -nettisivut. Valtti training on kahden liikunta- ja yhden ravitsemusalan ammattilaisen yhteinen valmennustiimi. Valmennuksen, verkkokurssien ja maksullisen Valtti+ sisällön lisäksi Valtti training tarjoaa myös ilmaista sisältöä nettisivujen blogissa ja instagramissa. Blogin pääasiallisesta sisällöstä vastaavat pääosin Pekko ja Tuukka. Ennen kirjoittajien esittelyä haluaisimme kertoa miksi päätimme alkaa pitämään blogia.

 

Blogi ei ole ainoastaan kirjoittajia purkamassa omaa ajatuksen juoksuaan. Blogin syvempi tarkoitus on jakaa lukijalleen tietoa urheilullisista elämäntavoista ja tavoitteellisen harjoittelun toteutuksesta tavallisen ihmisen elämässä. Blogia voi lukea jokainen joka on kiinnostunut liikunnan ja muun elämän yhteensovittamisesta.

 

Tulemme käsittelemään urheilullisia elämäntapoja pääasiassa liikunnan, ravitsemuksen ja palautumisen näkökulmasta. Katsastamme myös valmennettava-valmentaja-suhdetta ja psyykkeen merkitystä suorituskyvyn kannalta.

 

Blogi tulee käsittelemään paljon yksittäisiä aiheita urheilullisen elämäntavan ja tavoitteellisen harjoittelun ympärillä. Yksittäisten aiheiden rinnalla kulkee kolmen eri kirjoitussarjaa. Näitä ovat:

  • Arkiruokailu: Käsitellään ruokavaliota sekä sen vaikutusta ja toteutusta osana tavoitteellisen harjoittelijan arkea.

  • Treenipäiväkirjat: Valtin valmentajat puhuvat omasta harjoittelustaan.

  • Harjoittelu: Käsittelee harjoittelua tieteelliseen näyttöön perustuen.

 

Vaikka kirjoitamme kuntoilijoille, emme suostu tinkimään blogin laadusta. Blogi tulee sisältämään lähes ainoastaan tieteellisesti perusteltuja väitteitä ja ohjeita. Vaikka jokaisella kirjoittajalla on vuosien kokemus omasta liikuntataustasta, emme tyydy menemään pelkästään omien kokemuksien pohjalta, vaan pyrimme jatkuvasti kehittämään omaa ammattitaitoamme tavoitteellisten harjoittelijoiden valmentamisessa. Tämä ammattitaidon kehittyminen tulee näkymään tärkeimmässä tavoitteessamme; luoda vuoropuhelua kuntoilijan ja tutkimustiedon välille.

Ja vielä varmistuksena, emme halua esiintyä tieteilijöinä tai tutkijoina. Pekko ja Tuukka ovat valmentajia ja urheilijoita, jotka ovat tutkitun tiedon ja tieteen vannoutuneita faneja. Vihaamme huuhaata ja höpöhöpöä, jota liikunta-alalla liikkuu paljon, joten haluamme tuoda oman kortemme kekoon taistelussa näitä peikkoja vastaan.

1

bottom of page